Dobrodošli na turistični kmetiji Cvetje!

Turistična kmetija Cvetje se nahaja na kmetiji v vasi Sela pri Volčah v mirnem okolišu poleg vaške cerkvice. Hiša je bila prenovljena v rustikalnem stilu z veliko lesa in obnovljenim starim pohištvom z začetka prejšnjega stoletja in kasneje. Na naši kmetiji ponujamo tudi okusen zajtrk z domačim jabolčnim sokom, salamo, marmelado in sadjem in zelenjavo z našega vrta ter lokalnimi izdelki kot sta sir in med. Kmetijo smo poimenovali Cvetje, saj se nahaja pod istoimenskim hribom. V isti hiši sta živela naša nono in nona ter pranono in pranona, zato smo apartmajem nadeli imena Viktor, Pavla, Andri in Pepa. Imajo lasten vhod, parkirni prostor, klimatsko napravo, zunanji prostor pa je urejen na travnati površini z žarom, mizami ter bazenom.

 

Apartmaji cvetje

Zgornja večja apartmaja imata oba svoj balkon, v vsakem sta po dve spalnici, kjer lahko spi skupno osem ljudi ter trije na raztegljivem ležišču. V dveh spodnjih apartmajih lahko spita po dve osebi. Vsak apartma je unikatno okrašen s starinskimi predmeti.

Lastniki živimo v hiši poleg apartmajev, v poslopju zraven pa se nahaja hlev z govedom.

Cenik

Lokacija

Če potujete z avtomobilom, smo od Mosta na Soči oddaljeni 2 km, od Tolmina pa 7 km. Lokacija je dobro izhodišče za dejavnosti, ki jih ponuja dolina reke Soče: kolesarstvo, pohodništvo, ribištvo, vodni športi, padalstvo, plezanje, idr.

 

Rezervacije

Izpolnite obrazec na desni in vpišite željene termine ter število oseb. Kontaktirali vas bomo in vam sporočili razpoložljivost in cene.

Kontakt

Turistična kmetija Cvetje, Matej Rutar – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji.
Sela pri Volčah 11
5220 Tolmin

E-mail: matick.rutar@gmail.com
GSM: +386 41 769 112

Kontaktni obrazec